GolfMee

golf_mee
Begin 2010 heeft onze fonds NGG het GolfMEE project ontwikkeld en is het van start gegaan. In samenwerking met zowel de NGF als de PGA Holland  zijn in een groot aantal revalidatiecentra de bewegingsagogen opgeleid om de beginselen van het golfspel bij te brengen aan nieuw gehandicapten. Tevens heeft het Fonds NGG een bijdrage geleverd aan een cursus om PGA golfprofessionals bij te scholen in het lesgeven aan mensen met verschillende fysieke beperkingen.

 

Wedstrijden


Sinds 2005 ondersteunt het Fonds NGG het organiseren van wedstrijden voor mensen met een fysieke beperking.

 

Golfrolstoelen

powergolfer
Het Fonds NGG beschikt over een drietal Powergolfers die door leden van het Handigolfteam onder meer gebruikt worden tijdens trainingen en clinics.

Tevens werkt Fonds NGG nauw samen met ontwikkelaar Christian Nachtwey. Wij brengen mensen die interesse hebben in een golfrolstoel graag in contact met het bedrijf van de heer Nachtwey.

 

ABN AMRO Disabled Open

ABN_AMRO
van 2006 tot en met 2015 werd dit grote internationale toernooi jaarlijks door ons georganiseerd. Met behulp van 40 vrijwilligers en sponsor ABN Amro groeide het uit tot een van de beste Europese toernooien in de EDGA Tour. De ongeveer 70 spelers uit gemiddeld 14 landen hebben 10 jaar genoten.

Ons team zou binnen no time weer paraat staan mocht het ons lukken een nieuwe sponsor voor het toernooi kunnen vinden.

 

Dubbele Handicap wedstrijd

dubbelen_handicap
Op ongeveer 30 banen in Nederland wordt jaarlijks een wedstrijd georganiseerd ten bate van Fonds NGG. De leden van deze golfclubs spelen een teamwedstrijd met mooie prijzen. En uiteindelijk spelen alle winnaars tijdens een verzorgde dag een slotwedstrijd met prijsuitreiking op een mooie baan in Nederland waar wederom zeer mooie prijzen te verdienen zijn van onze sponsors. De bijdrage van deze spelers à €10,00 p.p. zijn ten bate van Fonds NGG.

Wilt u op uw baan of met uw organisatie een dubbele hcp wedstrijd organiseren. Neem dan gerust contact met ons op.

 

Clinics en trainingen

clinics
Elk jaar organiseert fonds NGG verschillende clinics. De clinics beginnen gewoonlijk om 10.00 en duren een halve dag. Met aansluitend een lunch waarna er in de middag zonder begeleiding eventueel verder geoefend kan worden.Voor alle clinics zijn zowel gewone pro’s als een rolstoel speler aanwezig om uw de fijne kneepjes van het golfspel uit te leggen en u te helpen uit te vinden wat met uw beperking het beste werkt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.