Ook in 2024 zijn wij weer welkom bij verschillende golfclubs, dat doet ons als Handigolf Foundation natuurlijk goed. We zijn blij de volgende clubs te verwelkomen : Amsteldijk, Olympus, Het Rijk van Nunspeet, Papendal, Hooge Dijk, Golfclub Marine, Zuid Drenthe, Zeewolde en Westwoud. Hou deze pagina in de gaten voor mogelijk nog meer banen.

STEUN DE GOLFERS MET EEN FYSIEKE BEPERKING EN SPEEL MEE IN 2024. Samen met de Handigolf foundation

Vele golfers hebben naast een golfhandicap ook een fysieke handicap , vandaar de naam “ Dubbele Handicap Toernooi Handigolf foundation maakt mogelijk dat mensen met een fysieke beperking in aanraking kunnen komen met de golfsport. Er worden clinics gegeven met revalidatiecentra, er worden speciale golfrolstoelen aangeschaft, onderhouden en uitgeleend zodat ook mensen in een rolstoel deze sport kunnen beoefenen. Dit wordt onder meer mogelijk gemaakt door de inkomsten uit het Dubbele Handicap Toernooi.

Wedstrijdvorm

De wedstrijd kan worden gespeeld door uw eigen leden of business clubleden. Wij stellen voor in een team wedstrijd. Voor de 2 winnaars stellen wij een mooie prijs ter beschikking. Een verzorgde dag op Golf Amsteldijk. bij ontvangst een kopje koffie of thee, volledig gebruik van de 9 werelden van golf inclusief 1 uur Toptracer , ballen en par 3 baan, lunch en 9 holes op de grote A status baan.

U kunt echter als club een eigen wedstrijdvorm kiezen zolang er maar twee winnaars worden afgevaardigd. De inschrijfgelden van €10,- p.p. worden rechtstreeks door uw club overgemaakt op de rekening van de Handigolf foundation. U ontvangt van ons dan een voucher voor de twee winnaars

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren

 Amsteldijk Golf

Dit goede doel heeft de volledige support van De Nederlandse Golf Federatie en de Nederlandse Vereniging voor Golfaccommodaties.

Jeroen Stevens, Directeur Nederlandse Golf Federatie;
Iedere golfer kent wel iemand met een lichamelijke beperking of iemand die met revalidatie in aanraking is geweest. Door dit project te steunen als vereniging of deelnemer draagt men direct bij aan het creëren van faciliteiten voor minder valide mensen. Ik zeg ; meedoen!!

Voor meer informatie:
stuur een mail naar info@handigolf.nl

U kunt ons ook volgen op facebook

https://www.facebook.com/Het-Dubbele-Handicap-Toernooi-925880427508948/

De wedstrijd op uw club kan gespeeld worden in de periode
tussen april en oktober 2024.
Na aanmelding ontvangt u meer informatie m.b.t. de operationele zaken.

Mede namens Handigolf foundation bij voorbaat dank voor uw reactie,

Organisatie Team Handigolf